Medryttare

Valliant har fått en medryttare! 
Hon som jag hade på Forysta förra året, ville gärna rida honom - så glad jag är! 
 
Så nu har han gått några tuffa fyra dagar, och fick därför vila idag (passande med regn o ruskvädret). 
Men det betyder att jag slipper ha dåligt samvete över att inte kunna rida ut så mycket, eftersom han nu kommer att komma ut två dagar i veckan minst. Han behöver ju verkligen gå ned i vikt nu också så är ju perfekt att köra tempoväxlingar ute!


long time no see

Kära blogg vad jag ligger efter med uppdateringen!! 
Herregud säg.. Men det har haft en bra anleding, vi har inte haft något Internet här hemma sedan vi flyttade till våran nya lägenhet, en månad utan internet..!! sinnes.. 
 
Men utvecklingen går framåt med Valle, vi lär känna varandra lite mer varje ridpass och jag märker tydligt vad han föredrar och inte. Alltid bra och intressant! Blir ju tyvärr inte så mycket ridning för mig med barn o så.. Så för att Valle ska få komma ut från ridbanan kommer nu min gamla medryttare A, rida honom några gånger i veckan, kommer bli super och inte minst för att verkligen få igång motivationen hos honom igen! 
 
Snön kom ju också.. Som ett brev på posten, snö och kyla.. Innebar ingen träning för Valle på några dagar, men igår åkte snösulor och brodd på, så att vi faktiskt kan börja ta oss fram i alla fall! 
Tyvärr är ju ridbanan knöglig under snön, men skritta går ju. :) 
 
Blev lite klipp och fix här om dagen i brist på annat. Hovskägget rök, manen toppades och även svansen reddes ut och klipptes av en bit. 

Mvh Yrsa