Artonde Oktober | Massage

Blev en massage behandling för Valles del, blev rygg och framdelsmassage dvs även benen och sen stretch på det. Han är helt klart "sämre" på vänster sida, vilket också är min svaga sida i ridningen. Så kan ha sina förklaringar. Men det märks tydligt när man jobbar honom att han blir mer och mer liksidig för varje dag. 
Han stod och sov, gäspade och tuggade när spänningar släppte och njöt av behandlingen den här gången, förra gången höll han på att flyga i taket.. bokstavligt talat.  
Han visar ju dock övertydligt om vart det är mindre skönt, och kanske gör lite ont.. Men också väldigt tydligt när det är skönt och när det släpper. 
 
Vänster sida var såklart svår stretchad eftersom jag inte fick loss honom helt i halsen. Han reagerade kraftigt vid brachioc. så blev triggerpunkt behandling och en extremt lätt massage på just den muskeln. Hellre lite än ingenting alls. Men att bråka och köra på i alla fall leder ingenstans och får alltför ofta fel effekt -> skapar spänningar i stället för att släppa.  
 
Efter behandlingen fick han på sig täcket och komma ut i solen till sina hagkompisar igen. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?