Bloppis!

BETT: Sweet Iron 2 & 3 delat strl 10,5 80 kr/st / Eggbett tredelat strl 10,5 - 100 kr / tredelat bett lösarringar 100 kronor / Apple mouth bett strl 10,5 100 kr / Nova bett strl 10,5 250 kr. 
Alla oanvända förutom Eggbettet och 2 delade sweet iron. 
 
Damasker från Hööks strl SMALL, använd begagnat skick. 100 kronor.  
 
Damasker strl COB från Copperfield, använd begagnat skick -100 kronor. 
 
Träns från Equitec med Pannband och smal engelsk nosgrimma - 1200 kronor. 
passar mindre cob / Islandshäst 
 
Pannband från PS of Sweden, alla pärlor kvar. 250 kr 
 

 
För frågor och bilder  / eller för att köpa vänligen kontakta mig på Yrsaarbelund@hotmail.com


Longering med Kinesiotejp

 
Idag kom jag äntligen ihåg att ta med mig tejpen ut till stallet, yey! 
Så idag invigde jag kinesiotejp på Valle, som pågrund av sin rygg måste börja använda magmusklerna mera. 
Och oj vilket resultat, han fick först gå och känna in tejpen innan vi satte igång med traven och lite mer övergångar. Det fick sitta på ca 10 minuter innan jag plockade bort och fortsatte passet, detta för att vänja in och inte trötta ut musklerna. Nästa gång blir det lite längre osv. 
 
Ska bli så intressant att använda detta i ridningen sen! 
 


En sväng till Hööks

Blev inget vettigt gjort i stallet, bebis missnöjd och jag med halsont.. Men innan dess var vi i alla fall på Hööks för att inhandla två nya hinkar MED lock! Det fanns tydligen en druknad mus i min morgon hink i morse, uuusch. Så det säger jag nej tack till - helt klart värt nya hinkar alltså. (de jag haft har hängt med några år dessutom .. så lika bra att byta ut). Förutom det blev det även en ny grimma, då den han har "ärvt" nu är lite för tajt i käken. Han har ju ganska grovt huvud för att vara ponny, så mycket full storlekar passar bättre. Och sen en saltsten vilket han inte har haft. 
Nu hoppas jag på att inte bli sjuk utan att det halsonda går över lika fort som det kom... För jag har planerat att rida i helgen, och arbeta från marken i morgon. Har inte tid att vara sjuk! 
I morgon blir det även att fota allt inför försäljning.. mycket saker som ska tas reda på och fotograferas. Så förvänta er en stor Bloppis i morgon kväll / eller helgen. 
 

Mvh Yrsa