Spara ut ~ eller ~ Klippa

Stoor beslutsångest över Valles man.. Den ser bokstavligttalat förjävlig ut.. Men jag kan verkligen inte bestämma mig för att låta den se ut så och sparas lång.. Eller klippa och tunna ur den.. 
 
Medryttarens bild ~ följ gärna Valliant på hans Instagram @theponyvalliant ! 


Longering i snålblåst

Blev ett longeringspass idag för Valle.. Jag var inte så motiverad över huvud taget till att göra någonting alls idag egentligen ... rent ut sagt piss väder trots solsken till o från.. Men snålblåst och -9 (kändes som -19..) som bet i kinderna och fingertopparna höll på att trilla av ;) 
 
Valle var inte heller motiverad, han frågade mig gång på gång "varför gör vi det här matte?" genom att stanna upp och vända sig mot mig.. Så det blev en himla massa varvbyten i stället, och tungt i djupsnö i trav - javisst! och en piggare alertare häst fick jag också på köpet. Men jag kände mig inte riktigt nöjd. 
Lovade mig själv där o då att det här var sista gången jag  "bara" longerade vanligt..
 


Seat saver från acavallo

 
Åh herregud vilket underbar investering! Jag har haft så ont i mina sittben, rygg och smått foglossningskänningar när jag ridit nu efter förlossningen (ett år sedan) oavsett sadel.. Så denna är en mirakelprodukt rent ut sagt.! Ska bli ännu mer intressant att prova den i morgon på en lite längre tur ute, verkligen känna i alla gångarter! 

Mvh Yrsa